#AsliSuroboyo

Teko arek Suroboyo gawe Kota Suroboyo

Enteni kabar apik teko mimin

Sepurane seng akeh yo Cak utowo Ning seng wes nontok web iki, web iki sek tak benakno seng apik, ben isok banggakno Kuto Suroboyo. Dungakno ae mimin lancar rejekine, sehat awak lan utek.e, lek isok ndang ketemu jodohe, ben cepet marekno website iki.

Mimin njaluk tulung mlebukno jeneng sekalian alamat email mu seng aktif yo, ben isok mimin kabari lek onok kabar apik. Ojok lali follow halaman Google+ku yo

Daftar