Ngadakno #UKMSurabayaChallenge nang Instagram
Mumpung cidek karo hari Pahlawan, UMKM Bergerak bareng AsliSuroboyo ngadakno #UKMSURABAYAChallenge nang Instagram, tema.e “KULINER SUROBOYO”. Mulaine gak pas awal wulan november yo, tapi tanggal 25 Oktober sampek 9 November 2014, 8 pemenang seng beruntung bakalan oleh Hadiah Voucher & Produk teko para Sponsor @umkmbergerak Total hadiahe 4,5jt, Lumayan gawe tombo ngidam.

Syarat lek pengen melu:

Z

1. Follow akun @umkmbergerak

Ojok lali follow akun Instagram @UMKMbergerak yo, soale pengumuman + info anyar pasti di update nang kono, lek awakmu dulinan twitter karo facebook, cobak search terus follow akun UMKMbergerak sekalian.

Z

2. Postingen hasil jepretanmu dewe

Postingen foto hasil jepretanmu dewe yo, ojok golek nang google, tujuan challenge iki duduk golek foto paling ciamik kok, seng penting seneng-seneng karo produk Kuliner Suroboyo!

Z

3. Oleh repost, tapi ojok nambah tag nang postingan lawas

Lek awakmu wes tau posting foto seng sesuai karo kriteria Challenge iki, uploaden maneh gakpopo, seng gak oleh iku lek postingan lawas tapi sektas dike’i hastag + tag nang akun @UMKMbergerak
Z

4. Posting seng akeh

Challenge iki asline yo duduk koyok arisan, sopo seng melu akeh kemungkinan oleh yo luwih akeh, tapi lek nduwe foto akeh yo uploaden kabeh sekalian, timbang muk simpen yo gak mungkin manak

Z

5. Sopo seh sing milih pemenange?

Seng milih pemenang duduk mimin yo rek, mimin cuman bagian penggembira tok. Jurine teko konco-konco @UMKMbergerak karo Surabaya Foodies, mantep wes.
Z

6. Kuliner Suroboyo iku opo ae seh?

Panganan nang Suroboyo iku gak cuman semanggi opo lontong balap tok rek, golekono panganan seng khas utowo seng cuman onok nang suroboyo, contohe sambelan mak yeye, nang daerah liyo mosok onok sego sambel seng antrine sampek ngarai sikil kemeng? Opo Mie Akhirat? lek Mie Akhirat seh emang sek cuman onok nang suroboyo, tapi oleh lah lek gawe bahan foto.

Kabinet Sponsor

Z

1. Raja Duren - Aneka olahan buah durian

Z

2. Bazozate - Bakso bakar konsep prasmanan

Z

3. Sujuu Keju - Stik keju yang keju banget

Z

4. Bebek Telor Asin Pak Joss - Aneka masakan bebek

Z

5. Gucang - Cemilan perpaduan Gula & Kacang

Z

6. Pentol Gilaaa - Aneka pentol sensasi pedas

Z

7. Mr.Froniez - Aneka olahan brownies & cake

Z

8. Fruizzy Salad - Salad segar aneka saus topping

Z

9. Gorengan Girang - Gorengan modern

Z

10. Mie Akhirat - aneka olahan mie sensasi pedas

Z

11. Mama Mini - Terangbulan mini aneka topping

Z

12. Spikus - Aneka olahan dan rasa Spiku Kukus

Z

13. Mie Popey - Mie sehat yang terbuat dari bayam

Z

14. Bocah Bagus Fotography & video

Wes gak usah kakean cangkem, ndang upload Kuliner Suroboyo seng muk pangan, gak usah gengsi rek, seng penting bayar ngawe duwite dewe-dewe kan, lek oleh hadiah ojok lali bagi-bagi nang konco mu!

Ngisor iki contoh postingan nang insta gawe melu challenge iki