Bebek Telor Asin Pak Joss

Sekali Nyoba Langsung Mbebek'i

Pengen mangan bebek gawe buko poso dino iki? mending langsung ae mampir nang Bebek Telor Asin Pak Joss! Nang kene ono uakeh macem menu olahan bebek, ayam, iwak, dll. Saliyane menu panganan abot, nang kene yo ono menu dessert, snack, & ngombe seng sueger-seger!

Cabang Bebek Telor Asin Pak Joss iki ono 2 yoiku nang Dharmahusada & Rungkut Madya! Panggone enak gawe buko dewean utowo bareng konco-konco! Opo maneh seng nang Rungkut Madya, panggone luwih ombo ono 2 lantai, lek pengen ngadakno acara nang kene yoiso, langsung reservasi ae nang kontak ngisor!

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • Kartu Debit (BCA)
  • Kartu Kredit
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Delivery (Catering, GoFood, GrabFood)
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto & Video Outlet

Order Saos Telor Asin!

Seneng saos Telor Asin teko Bebek Pak Joss? Kenek gawe cocolan menu utama utowo ditambahi nang menu masakan mu. Cocok pisan gawe oleh oleh pas luar kota


Awakmu isok langsung teko nang Outlet Dharmahusada / Rungkut, Tuku lewat Gofood Atau awakmu yo isok langsung order lewat Whatsapp / LINE nang link ngisor iki.

Kontak & reservasi

Alamat outlet

Cabang Dharma Husada
Jl. Dharmahusada 134
Sakdurunge Pom Bensin

​Info delivery: ​087751333134

Cabang Rungkut
Jl. Rungkut Madya 99 Surabaya
Sebelah Bank BTN cidek Kimia Farma
Info delivery: 087824920221

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp: 08175252369
LINE Official: @BebekTelorAsinPakJoss
Instagram: @BebekTelorAsinPakJoss
Facebook: Bebek Pak Joss
Website: http://www.bebektelorasin.com/

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018