Golek jajan gawe takjil acara buko barengmu?

Bingung golek jajan gawe takjil acara buko barengmu? Tenang, gak usah gupuh mampir ae langsung nang Laritta Bakery seng wes duwe 9 cabang nang Suroboyo & 1 nang Sidoarjo! Gawe seng durung ngerti, Laritta Bakery iki wes ono ket taon 2010 lan iso nerimo pesenan roti jumlah gede up to 35.000 item! Pilihan rotine yo ono uaakeh, sekitar 243 macem varian lan sek tetep ditambah rutin. Soal rego tenang ae, sek kejangkau pol, mulai 3000-7500 gawe reguler bakery & up to 310.000 gawe varian tart. Khusus ramadhan iki yo ono pisan paket parcel seng cocok gawe mbok terno nang dulur/kerabat.

Kabeh roti nang kene yo dijamin fresh soale digawene paling suwi 24 jam sakdurunge waktu pengambilan. Kabeh rotine yoiso tahan 2-3 dino mulai tgl pembelian/pengambilan nang store. Lek misal koen pesen pengen dikirim yoiso, nang Laritta Bakery iki nyediakno layanan antar pesanan dalam kota (Suroboyo & Sidoarjo) karo luar kota (Malang, Batu, Gresik, Pasuruan, Mojokerto, Bangkalan, Sampang, Pamekasan, lan kota liyane nang Jawa Timur). Nang ken yo ono program membership seng nggawene GRATIS, keuntungane lek melu member nang kene koen iso oleh Promo Khusus Member Sepanjang Tahun & Diskon 40% gawe Pembelian Kue Tart. Eits tenang ae, lek koen gak puas karo produk/layanane koen iso oleh 100% garansi duit mbalik! Mbois kan?

Penasaran opo ae menu best seller nang kene? Scroll halaman iki sampe ngisor!

  • Delivery, Take Away, Go-Food, GrabFood
  • Kartu Debit (Bisa, Semua kartu)
  • Kartu Kredit (Bisa, Semua kartu)
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto Outlet

PROMO RAMADHAN

Bingung golek parcel seng cocok gawe dikirim nang kerabat/keluarga? Nang Laritta Bakery ae! Nang kene iso nerimo pesenan parcel jumlah akeh sampe ewuan! Opo maneh lek pesen saiki sek ono PROMO EARLY BIRD varian parcel mulai 175ewu wes oleh:

-Free Kartu Ucapan Exclusive
-Gratis Ongkos Kirim (Suroboyo)
-Discount 5% Parcel & Cookies (sakdurunge 10 mei 2019)
-Free Whole Cake (Kelipatan pesanan 1 juta)

Kontak & Order

Alamat outlet

Outlet Larita Nias (PUSAT)
Jl. Nias No.132 Surabaya

Outlet Larita Rungkut
Jl. Rungkut Madya No.163 Surabaya

Outlet Larita Perak
Jl. Perak Timur No.38 Surabaya

Outlet Larita Bratang
Jl. Bratang Binangun No.21 Surabaya

Outlet Larita Gayungsari
Jl. Gayungsari Barat No.90 Surabaya

Outlet Larita Kutai
Jl. Kutai No.56 Surabaya

Outlet Larita Wiyung
Jl. Raya Wiyung No.562 Surabaya

Outlet Larita Dharmahusada
Jl. Dharmahusada No.173 Surabaya

Outlet Larita Darmo
Jl. Raya Satelit Indah JJ10 Surabaya

Outlet Larita Diponegoro
Jl. Diponegoro No.137 Sidoarjo

Jam Buka:
Saben dino jam 06.00 - 21.00

kontak & akun social media

Telp: 031-5054570 (Pusat Nias)
WhatsApp: 089 8888 1212
Instagram: @LarittaBakery
Facebook Page: a.Laritta
Website: https://www.larittabakery.com/

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019