​Lu​Cinta Telur

​Lu​Cinta Telur

​Lu​Cinta Telur

Seneng mangan Endog kan?

Ono seng anyar lho nang Royal Plaza! Gawe koen seng pengen buber nang Royal Plaza tapi bingung arep pesen opo mending mampir ae nang stan Lucinta Telur seng ono nang foodcourt iki!

Lek durung ngerti, Lucinta Telur iki dodol panganan sego nggawe lauk endog seng akeh maceme koyok "telurku kepanasan" (telur dadar goreng) & "telurku hitam" (telur dadar bakar). Regone mek 9.000an tok! Iso nambah topping koyok tuna, ham, sosis, keju, baso, kornet,nugget, urang, ayam, jamur sampe pete, mek nambah 4ewu tok!

Saliyane iku koen iso pisan milih macem sambel level 1-5, antarane:
• sambal terasi (transgender jadi istri)
• sambal sundel bolong (susu & sambel bikin melolong)
• sambal andy lau (antara dilema dan galau)
• sambal gerah (gerhana surya)

Menu nang video:
• telur ku kepanasan + sambal andy lau (sambel ijo)
• telurku kepanasan + sambel trAnsgender jadi istri (trasi)
• telurku hitam + sambal andy lau (antara dilema dan galau /sambel ijo)

Seng unik nang kene kabeh pegawaine nggawe wig & serba pink koyok nang video! Lek ngelak nang kene ono pisan menu ngombe kisaran 6-8ewuan tok koyok taro cao, milo cao, coklat cao, melon cao, dll! Gawe seng mager metu omah yoiso pesen liwat Gofood utowo Grabfood!

  • Reservasi
  • Kartu Debit (BCA)
  • Kartu Kredit
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Delivery, Take Away, GoFood, GrabFood)
  • Parkir ​Royal Plaza

Video Outlet

PROMO RAMADHAN

1 porsi all variant telur dan sambal + topping + mister cao = only Rp.17.000*

Lokasi outlet

Alamat outlet

​Lucinta Telur
​Royal Plaza Lt.3 (N1-15)

kontak & akun social media

Instagram:
@​Lucintatelur

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018