​Pentol Gilaaa

​Pentol Gilaaa

​Pentol Gilaaa

Yo iki, Pelopor Pentol Modern!

​Sopo arek Suroboyo seng gak ngerti pentol? Saiki pentol gak mek ono nang bakul pinggir dalan, tapi wes di dol nang kemasan seng luwih apik, modern & mbois, nah pelopor pentol modern iki yoiku @pentolgila! Gawe seng durung ngerti, @PentolGila wes ono ket taon 2012 & dadi pelopor pentol Modern nang Indonesia! Saiki yo wes duwe total 7 outlet nang Suroboyo, 1 outlet nang Menganti Gresik & 1 outlet nang Bandung!

Pilihan menune macem-macem mulai Paket Gila Banget seng pedes nggawe taburan bubuk cabe nang ndukure sampe Paket Ramah seng gak pedes blas ono nang kene! Seng paling anyar ono menu "NASI PETARUNG" seng isine pentol petarung cilik-cilik seng pedese njejek karo sego & krupuk! Cocok banget gawe koen seng semego & doyan pedes!

Gak mek iku, ono pisan Pentol Gila Frozen seng iso mbok gawe stock camilan nang omah, suguhan pas ono tamu/acara, utowo oleh-oleh khas Suroboyo gawe seng nang luar kota! Variane yo akeh, ono pentol puyuh, mozza, ranjau (isi lombok), & daging/urat! Cara nggawene ono nang video ngisor!

  • Delivery, Take Away, GoFood, GrabFood)

Foto & Video Outlet

Order Pentol Frozen!

Butuh gawe stok camilan nang omah? Suguhan tamu? Opo digowo gawe oleh-oleh khas Suroboyo?


Awakmu isok langsung teko nang Outlet Pentol Gila Royal, Tunjungan Plaza, karo Rungkut tapi stock terbatas yo Rek. Atau awakmu yo isok langsung order lewat Whatsapp nang link ngisor iki!

Pengen takon atau pesen pentol gila? hubungi

Alamat outlet

Outlet Royal Plaza
​Foodcourt lantai 3
(deretan istana mie)

​Outlet Tunjungan Plaza
​Foodcourt TP 1 lantai 5
(sebelah kiri pintu keluar XXI, dkt Solaria & warung Ipang)

Outlet Gubeng Airlangga
Jl. Gubeng Airlangga 2/9

​Outlet Sakinah Supermarket
​Jl. Arif Rahman Hakim 32 Keputih

Outlet Indomaret Menur
​Jl. Raya Menur 2 (sebelah smk satya widya)

Outlet Rungkut (depan Bebek Pak Joss)
​Jl Rungkut Madya 99c (Sebelah bank BTN)

​Outlet Keputih Utara
​Jl. Keputih Utara no 79b

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp:
087765983911
LINE Official:
@PentolGila
Instagram:
@PentolGila

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018