Pujasera Wolulas

Kuliner-kuliner legend ono nang pujasera iki!

Pengen mangan nang panggon seng duwe menu khas teko daerah-daerah indonesia? Yo nang Pujasera Wolulas ae! Nang kene pujaserane kekinian tapi menu-menune legend antarane Tahu Campur Kalasan, Sego Goreng Kantor Pos Pucang, Sate Ayam Zainuddin Ngagel, & Martabak Piring Aliang, martabak arang pertama nang Suroboyo! Eits gak mek iku, nang kene yo sek uakeh menu liyane mullai camilan, dessert, sampe ngombe seng seger-seger! Cocok pol gawe panggon buko bareng soale kabeh menune wes ono lengkap nang kene!

Eits opo maneh nang kene mesti GRATIS es teh saben tuku 1 panganan! Wenak pol kan? Soal rego gausah kuatir, nang kene mek mulai 10,000 tok sek ditambah diskon OVO & GOPAY 20%! Opo maneh posoan iki ono promo FREE ROTI BAKAR saben reservasi minimal wong 5 dan FREE TAKJIL selama persediaan sekk ono. Penasaran menu best sellere opo ae? Kuy scroll mengisor!

  • Reservasi
  • Kartu Debit (BCA / Flazz)
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Musik
  • Take away / Delivery (Go-Food, Grab Food)
  • Parkir (Halaman & jalan raya)

Foto Outlet

PROMO RAMADHAN

Promo Ramadhan GRATIS ROTI BAKAR saben reservasi bukber minimal wong 5 lan GRATIS TAKJIL gawe buko poso saben dino (selama persediaan sek ono)

Kontak & reservasi

Alamat outlet

Pujasera Wolulas
Jl. Melati 18 Surabaya
(Mburine Grand City, mlebu gang sakdurunge Primarasa)

Jam buka: Buka saben dino jam 10.00-22.00

kontak & akun social media

Telp / Whatsapp:
08113181822

Instagram: @PujaseraWolulas

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019