Panggon dodol klambi wedok ala selebgram!

Gawe koen wedok-wedok seng sek bingung golek panggon gawe tuku klambi riyoyo seng mbois, lengkap & murah sawangane koen kudu mampir nang @queenstreetstore! ! Nang kene ono akeh barang ootd wedok seng update & ngehits koyok seng digawe selebgram-selebgram! Gak mek klambi casual tok tapi ono pisan klambi gawe riyoyoan, dadi koen gak perlu bingung kudu blonjo nandi gawe klambi riyoyo iki!

Pengen nyoba langsung barange? Mampir ae nang home store Queen Street daerah Karang Empat Besar utowo seng ono nang Royal Plaza. Eits @queenstreetstore yo sering melu bazar-bazar lho! Pantau ae terus infone nang instagrame @queenstreetstore! Lek pas blonjo nang store koen gak perlu bingung lek gak nggowo tunai, soale nang kene yoiso bayar nggawe debit karo GoPay! Ssst ono cash back 15% maksimal 15ewu pisan lek koen bayar nggawe GoPay. Mager metu teko omah gawe blonjo? Tenang, @queenstreetstore yo ono store online nang shopee pisan seng GRATIS ONGKIR!

  • Kartu Debit (Semua bank)
  • Kartu Kredit
  • Delivery (Go-Send / Go-Shop) *Langsung konfirmasi via Admin
  • Parkir (Jalan Raya)

Foto Outlet

Kontak & reservasi

Alamat outlet

QUEENSTREETSTORE
Jl. Karang Empat Besar 163-165 Suroboyo
(Bebek HT lurus terus, sampek ketemu masjid Al-Badar di kiri jalan)

Outlet Royal Plaza
Lt Ground B5-40

(Cidek matahari / sebelah martha tilaar)

Jam buka:
Pukul 10.00 - 22.00

kontak & akun social media

WhatsApp: 082142602837
Telp: 081332842959
LINE Official: @QueenStreetStore
Instagram: @QueenStreetStore
Shopee: QueenStreetStore

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019