Hotel Santika Gubeng

99 Menu Khas Nusantara Kumpul Sak Panggon

Dadi, wes duwe rencana buko bareng nandi? timbang bingung & ribet lek ngadakno buko bareng nang omah, mending buko bareng ae nang resto hotel @santikapremieregubeng! Panggone ombo & ono uakeh menu seng iso mbok pilih!

Nang kene ono 99 menu khas nusantara seng iso mbok pangan sak waregmu mulai menu Jawa Timur, Jawa Tengah, Sunda, Betawi, Bali, Sumatera, Sulawesi lan akeh liyane! Eits gak mek iku tok, sek ono menu Timur Tengah & Melayu pisan seng ganti-ganti saben dinone! Ono pisan main buffet lengkap karo aneka takjil, jajanan pasar, aneka es & salad, aneka pudding & pastry, karo live cooking. Soal rego tenang ae, All you can eat nang kene mek Rp 139.000,- nett/pax. Sek ditambah diskon 10% pisan khusus gawe bukber sakdurunge tanggal 12 Mei 2019, tapi kudu reservasi sek yo! Gak mek iku tok, sek ono pisan promo bukber 10 gratis 1! Dadi pas banget lek mbok gawe panggon bukber karo konco-koncomu! Penasaran opo ae menune? Scroll sek mengisor yo!

Lek kepengen staycation pas posoan iki bareng keluarga yo ono promo Ramadhan Package mulai Rp 702.000 nett gawe periode nginep tgl 1 Mei - 11 Juni 2019. Fasilitas hotel iki antarane safe deposit box saben kamar, 24 hours room service, kolam renang, fitness center, business center, akses internet cepet, LCD TV, lounge, restaurant kapasitas 210 orang, ballroom & meeting room.

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • Kartu Debit (BCA, Mandiri, CIMB Niaga)
  • Kartu Kredit (BCA, Mandiri, CIMB Niaga)
  • Area Outdor (Restaurant)
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Live Musik (Senin - Kamis Jam 19.00 - 23.00 Kecuali bulan ramadhan)
  • Take Away
  • Parkir (Basement / Free Valet Service)

Foto Lokasi

Kontak & reservasi

Alamat outlet

Hotel Santika Premiere Gubeng
Jl. Raya Gubeng No.54, Surabaya

kontak & akun social media

Telepon:
​+62-31 505 3636
Reservasi:
​0812 1726 7637 (Yhoga)
Instagram: @SantikaPremiereGubeng

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019