Sea Food Factory

Sea Food Factory

Sea Food Factory

Panggon Seafood Enak & Aman gawe Mahasiswa

Panggon mangan iki salah siji panggon seng kudu mbok tekani, opo maneh lek koen doyan banget karo seafood! Nang kene menu seafood e akeh, mulai iwak gurame, krapu, urang, cumi, sampe kerang ono kabeh! Pilihan bumbu utowo saus seng digawe yo ono macem-macem antarane saus padang, saus telor asin, asam manis, saus tiram utowo saus mentega. Gawe seng doyan pedes yoiso milih level pedes pisan!

Mangan seafood nang kene dijamin gak nggarai kantong bolong, soale regone murah pol! Opo maneh ono paketan gawe mangan rame-rame! Cocok pol gawe koen seng pengen buko bareng konco & kudu hemat! Paketane ono seng mek 40ewu gawe wong 2 & 100ewu gawe wong 4, iku menune wes lengkap sak sego karo ngombene. Lek pengen tuku per porsi yo tetep iso nggawe menu ala carte.

Penyajiane yo unik soale langsung disajikno nang mejo seng wes dialasi, penasaran? Cek ae nang instagram @seafoodfactory.id utowo foto-foto nang ngisor! Gawe seng ngrokok iso pisan kok, soale panggone semi outdoor.

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • Kartu Debit (Kartu Mandiri)
  • Kartu Kredit (Kartu Mandiri)
  • Wifi
  • Area Semi Outdor
  • Area Semi Indor
  • Area Merokok
  • ​​Take Away, GoFood, GrabFood
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto & Video Outlet

Kontak & reservasi

Alamat outlet

SEAFOOD FACTORY
Enjoy Your Seafood Here
Manyar Jaya V/A no.28
(Mburine Untag, cidek Fantasy Futsal)
Buka saben dino selama poso jam 16:00 - 23:00

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp:
0811348943
Instagram: @SeaFoodFactory.ID

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018