Sea Food Factory

Panggon Seafood Enak & Aman gawe Mahasiswa

Pengen buko poso rame-rame nggawe menu seafood seng murah puool? Langsung ae mampir nang @seafoodfactory.id, cafe spesialis seafood seng ono nang mburi kampus UNTAG. Regone sek murah, opo maneh ono paketan gawe rame-rame!

Paket gawe wong 2
• Seafood party 50ewu (Wes oleh Iwak, Cumi, Urang, Kerang, 2 sego, 2 es teh)
• Seafood hype 40ewu (Wes oleh Cumi, Urang, Kerang, 2 sego, 2 es teh)

Menu ala carte:
• Iwak 15ewu
• Cumi 17ewu
• Udang 17ewu
• Kerang 15ewu

Saliyane iku ono pisan menu gawe wong 4. Terus pilihan bumbu utowo saus macem-macem antarane saus padang, saus telor asin, asam manis, saus tiram utowo saos mentega. Gawe seng doyan pedes yoiso milih level pedes pisan!

Opo maneh saiki wes ono menu anyar seng paling akeh digoleki yoiku KEPITING & LOBSTER! Wes gausah kesuwen, ndang ajaken konco-koncomu mrene!

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • OVO
  • Area Semi Outdor
  • Area Semi Indor
  • Area Merokok
  • Take Away, Go-Food, GrabFood
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto & Video Outlet

Kontak & reservasi

Alamat outlet

SEAFOOD FACTORY
Enjoy Your Seafood Here
Manyar Jaya V/A no.28
(Mburine Untag, cidek Fantasy Futsal)

Buka saben dino selama poso jam 16:00 - 22:30

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp:
0811348943
Instagram: @SeaFoodFactory.ID

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019