Sego Bacakan Suroboyo

Ayo Mangan Rame Rame Nang Kene

Doyan mangan rame-rame seng menune ala bancakan tapi gak mainstream? Mending mampir ae nang café Sego Bancakan! Nang kene konsep mangane unik & bedo karo cafe liyane, soale mangane bareng-bareng nang mejo tanpa piring! Dadi koen iso mangan sego bancakan model keroyokan, cocok pol kan gawe panggon buko bareng! Rego panganane gak larang opo maneh ono paketan 30ewu gawe wong 2 sampek 80ewu gawe wong 4!

Ono 2 menu sego bancakan seng iso mbok pilih nang kene yoiku sego bancakan tradisional & sego bancakan modern! Lek sego bancakan tradisional isi pakete antarane ono ayam, tahu, tempe, gorengan, kulit, usu, kangkung, sego, lalapan, & pastine ono sambele pisan! Nah lek sego bancakan modern isine ono chicken wings, sosis, gorengan, kulit, jagung, sego, & topping saos seng iso mbok pilih! Pilihan saose yoiku spicy volcano (iso milih level 1-5), saos padang (iso milihlevel 1-5), saos sambal terasi, saos asam manis, saos ndog asin, saos tiram, saos teriyaki, sampe saos thailand!

Lek pengen golek seng seger-seger nang kene yo ono pilihan ngombe spesial seng cocok gawe mbatalno posomu, antarane Es Chocolate, Es Nata de Coco, Es Lidah Buaya, Es Sinom, dll. Nang kene yo nerimo pesenan gawe acara-acara koyo arisan, ulang taon, utowo buko bareng nang kantormu! Kepengen? Langsung ae woco infone nang ngisor!

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • Kartu Debit (Mandiri)
  • Kartu Kredit (Mandiri)
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Delivery (Catering, GoFood, GrabFood)
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto & Video Outlet

Kontak & reservasi

Alamat outlet

SEGOBANCAKAN SUB
Jl.Manyar Jaya V/A No. 28
Mburine UNTAG, Cidek Fantasy Futsal
Buka saben dino selama poso Jam 16.00 - 23.00
Info delivery: 0859.4282.0002 & 0852.5915.6171

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp: 0859.4282.0002
Instagram: @SegoBancakan.SUB

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018