Buko ngawe menu Western, Japanese, Chinese sampe lokal nang sak panggon

Pengen ngerasakno buko poso nang panggon seng wenak, instagram-able, & iso mangan sak puasmu sak waregmu? Mending cobaen ae mangan nang Kafe Bromo Sheraton Surabaya Hotel & Towers mumpung lagi ono Festival Pasar Tumpah nang kene selama ramadhan! Opo maneh kafe bromo saiki tampilane luwih mbois, luwih ombo, luwih akeh jenis panganane, & luwih instagram-able dadi cocok pol lek mbok gawe panggon buko bareng konco / keluarga! Menu-menune yo ono uaakeh mulai teko western food, japanese food, chinese food, sampe seng lokal/tradisional ono kabeh nang kene! Kabeh iso mbok pangan sak puasmu sak waregmu. Opo maneh saiki ono 10 stalls tambahan nang area outdoor seng nyajikno panganan lokal legendaris koyok tahu tek, martabak telur, kambing guling & nasi briyani, roti john, ronde & angsle, lan akeh liyane! Pelayanane yo ramah pol, pokoke suasanane nyaman pol & enak lek digawe panggon buko bareng.

Penasaran ono menu opo ae seng dadi best seller nang kene? Scroll sampe ngisor sek yo!

  • Reservasi
  • Kartu Debit (Bisa semua bank)
  • Kartu Kredit (Bisa semua bank)
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Live Musik (Instrumental)
  • Jadi satu dengan Tunjungan Plaza

Foto Outlet

PROMO RAMADHAN

Mangan sak puase sak wareg e nang Kafe Bromo mek 330ewu net/ wong, ditambah diskon 30% lek nggawe kartu kredit BCA/ HSBC. Sek kurang maneh promone?? Tenang, lek koen teko sakwise jam 8 bengi koen mek perlu bayar 200ewu net tok per wong! Promo berlaku mulai tanggal 4 Mei – 4 Juni 2019.

Kontak & reservasi

Alamat outlet

Sheraton Surabaya Hotel & Towers
Jl Embong Malang 25-31, Surabaya
(Nyambunga karo Tunjungan Plaza)

Jam buka: Buka saben dino jam 17.00-22.00

kontak & akun social media

Telp:
031-5468000

LINE: @SheratonSurabaya
Instagram: @SheratonSurabaya
Web: www.SheratonSurabaya.com

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019