Form Komplain Merchant SUB.VIP.

Salah siji fungsi kartu SUB.VIP adalah awakmu isok oleh benefit teko merchant seng wes kerjasama.

Ben gak salah faham sakdurungen komplain, cek maneh benefit nang halaman Benefit SUB.VIPiku list isok di klik gawe informasi detail syarat & ketentuan atau informasi lengkap. Perhatikno pisan masalah panggon outlet, soale onok seng berlaku nang cabang tertentu.

Lek wes paham & emang onok seng salah. isi langsung form nang ngisor,  njaluk tulung di isi seng bener yo rek, carane:

# Isi bagian “Nama” sesuai karo Nama lengkap mu.
# Isi bagian “Alamat Email” sesuai karo alamat email seng muk gawe daftar SUB.VIP.
# Isi bagian”Nama Merchant” sesuai karo jeneng bisnis seng muk komplain, lek nduwe cabang, jelasno pisan cabang endi.
# Copy text ngisor iki & mlebukno nang bagian “Kronologi”
~ Aku mrunu pas tanggal & waktu: *misal: senin 11 September jam 3 sore*
~ Dilayani karo mas / mbak jenenge: *Isi jenenge, lek gak ngerti kosongi ae*
~ Wes transaksi senilai: *isien sesuai karo jumlah transaksi, soale onok merchant seng ngawe syarat iki*
~ Alasan seng di info karo karyawan merchant: *Jelasno alasasne dia opo*

*Notes, Komplain iki bakalan di followup nang merchant seng bersangkutan, njaluk tulung di isi seng bener & lengkap ben isok dadi bahan evaluasi.