Terang Bulan & Martabak Volcano

Terang Bulan & Martabak Volcano

Terang Bulan & Martabak Volcano

Yo iki, Cemilan seng pas gawe Buko rame rame!

Gawe koen seng bingung golek takjil utowo panganan gawe buko bareng konco/keluarga, sawangane Terang Bulan Volcano iso dadi salah siji referensimu! Soale Terang Bulan Volcano nduwe menu terang bulan & martabak kekinian seng porsine iso gawe mangan rame-rame!

Nang Terang Bulan Volcano iki varian terang bulane ono wuakeh, mulai seng ukuran gede, cilik, crispy sampek seng spesial butter wisjman ono kabeh! Pengen terang bulan seng 1 rasa tok utowo 10 rasa nang kene yoiso, tapi nang kene gak ono "rasa yg pernah ada" yo! Saliyane iku ono pisan menu martabak seng variane gak kalah akeh! Pengen martabak biasa utowo martabak mozzarella seng molor? Nang kene ono kabeh! Dadi koen kari milih seng sesuai karo seleramu!

  • Delivery, Take Away, GoFood, GrabFood
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Video Outlet

PROMO RAMADHAN

Pahe 1 :
Martabak Sapi biasa + Terang Bulan Campur Medium mek 70ewu (normal 105ewu)

Pahe 2 :
Martabak Ayam biasa + Terang Bulan Besar Cokeju mek 70ewu (normal 105ewu)

Pahe 3 :
Tuku 2 Terang Bulan Gede rasa opo ae GRATIS Martabak Ayam Biasa.

Promo berlaku nang kabeh cabang Volcano, mulai tanggal 17 Mei - 14 Juni & gak berlaku gawe pembelian nang Go-Food / Grabfood

Kontak & Order

Alamat outlet

Cabang Toeng Market Tidar
Jl. Tidar No.84
Teras TOENG Market

Cabang Toeng Market Jaksa Agung
Jl. Jaksa Agung Suprapto No.31
Teras TOENG Market

Cabang Mulyosari
Jl. Raya Mulyosari No.99 C

Cabang Jemur Andayani
Jl. Jemur Andayani No.50

Cabang GWalk
Jl. Niaga Gapura No.14

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp: 085785908111
Instagram: @TerangBulanVolcano

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018