Buko bareng rame-rame iso oleh Sepeda Motor!

Sek bingung arep buko bareng nandi? Yoiki salah siji referensi panggon seng iso mbok pilih. Nang the alana surabaya hotel daerah Ketintang iki koen iso mangan menu-menu masakan mulai tradisional, middle east, western, chinese sampe menu healty food.

Soal rego, gausah kuatir, koen iso mangan kabeh menu sak waregmu mek bayar 118ewu tok per wong! Gak mek iku tok, saliyane panggon seng pewe & ombo koen iso melu pisan undian seng hadiahe 1 unit sepeda motor Yamaha Fino, 1 unit sepeda gunung, TV LED 32", magic com lan akeh merchandise mbois liyane!

Ojo lali lek arep teko rame-rame reservasi sek nang kontak ngisor yo. Geser mengisor gawe ndelok menu-menu rekomendasi nang kene pisan!

  • Reservasi (H-3)
  • Kartu Debit (All Card)
  • Kartu Kredit (Kartu Mandiri / BCA)
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Semi Indor
  • Area Merokok
  • Live Musik (Kamis & Jum'at)
  • Free Valet

Foto Outlet

PROMO RAMADHAN


Promo Bedug Ramadhan mangan nang Oryza Restoran The Alana Surabaya Hotel sak waregmu mek 118ewu/wong. Promo berlaku mulai tanggal 7 Mei – 4 Juni 2019.

Bakal ono undian pisan seng hadiahe 1 unit sepeda motor Yamaha Fino, 1 unit sepeda gunung, TV LED 32", magic com lan akeh merchandise mbois liyane. Pengundian tanggal 25 Juni 2019 bengi


Kontak & reservasi

Alamat outlet

The Alana Surabaya
Jl Ketintang Baru I No 10-12, Surabaya
(Cidek PLN)

kontak & akun social media

Telp:
031-8286818

SMS / WhatsApp:
​082279860818
Instagram: @TheAlanaSurabayaHotel
Web: www.AlanaHotels.com

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2019