Titik Kumpul

Titik Kumpul

Titik Kumpul

Yo iki, Panggon Pas Gawe Buber Rame Rame.

Gawe seng senengane golek panggon cafe seng menune wenak dan akeh spot foto, mampir ae
nang @titikkumpulsby seng lokasine sek cidek karo samsat manyar.

Panggone unik, instagramable, cocok gawe koen seng seneng foto-foto. Menu panganane macem-
macem, mulai teko pizza seng macem² topping, panganan mozarella seng molor molor, panganan
ala western koyok spagheti utowo fettucini & chiken katsudon sampe panganan tradisional ono
kabeh nang kene koyok Rujak Cingur Bu Didik, Cingure wenak, opo maneh petise!

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • Kartu Debit
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor (Full AC, Tv Cable, Full Music)
  • Area Merokok
  • Take Away
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto & Video Outlet

PROMO RAMADHAN

Kontak & reservasi

Alamat outlet

Titik Kumpul Coffee & Eatery
Jl Manyar Kertoarjo XIII No.21
Mburine Samsat Manyar & Bonet Supermarket

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp: ​081210000850
LINE Official:
@TitikKumpul
Instagram:
@TitikKumpulSBY

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018