Warung Roster

Warung Roster

Warung Roster

Pastikan Tinggal Tulangnya

Dino iki gak usah bingung arep golek mangan gae buko puasa. Nyoba panganan anyar ae nang @WarungRoster. Nang kene ono Chicken Roasted PERTAMA nang Suroboyo! Gak mek iku tok, nang kene yo ono Bebek Peking karo varian menu Hot Dog liyane.

Panggone enak gawe cangkruk bareng konco. Cabange ono sing nang daerah Merr Rungkut (Samping CakCuk), opo maneh cabang anyare sing nang daerah MULYOSARI (samping Alfamidi) luwih omobo & ono 2 lantai! Nang kene yo akeh mural mbois seng dadi spot foto instagramable. Lak pengen ngadakno acara buko bareng konco2mu langsung ae reservasi nang kontak ngisor iki!

Jam Buka Selama Ramadhan :
Senin - Minggu : 15.00 - 23.00

  • Reservasi (Hubungi Admin)
  • Kartu Debit (BCA)
  • Kartu Kredit
  • Wifi
  • Area Outdor
  • Area Indor
  • Area Merokok
  • Delivery, Take Away, Catering, GoFood, GrabFood)
  • Parkir (Halaman & Jalan Raya)

Foto & Video Outlet

PROMO RAMADHAN

Pengin buber rame rame tp tetep hemat? langsung ae pesen Paket Combo Rame-rame mek 100ewu tok tapi koen wes oleh:
• 1 ekor ayam roasted wutuh
• 5 sego
• 5 ngombe (es teh/air mineral)

Kontak & reservasi

Alamat outlet

Cabang Merr
Jl. Ir Soekarno 553 (Merr)
Samping CakCuk


Cabang Mulyosari
Jl. Mulyosari 163
Samping AlfaMidi

kontak & akun social media

SMS / WhatsApp: ​087851925550
LINE Official:
@WarungRoster
Instagram:
@WarungRoster

LINK GOOGLE MAPS

© AsliSuroboyo 2018